Programe Regionale de Finanțare Nerambursabilă

Programele Regionale oferă oportunități de finanțare nerambursabilă între 10.000 euro și 5.000.000 euro pentru întreprinderi înființate înainte de 01.01.2022 și sunt propuse pentru lansare începând cu trimestrul 3 (Iulie – Septembrie) 2023.

Eligibilitate

  • IMM-uri
  • SRL, SA, SNC, SCS, SCA
  • Înființațe cel târziu la 01.01.2022
  • PROFIT 2022 > 0
  • Cod CAEN eligibil

Finanțare

Pragurile maxime de finanțare nerambursabilă, cât și contribuția proprie diferă în funcție de program, regiune/ județ și dimensiunea întreprinderii.

Sunt finanțate investițiile în unități noi de producție, extinderea capacității de producție și/sau diversificarea producției prin produse/servicii noi.

Cheltuieli eligibile

Evaluare

Programele sunt competitive și vor fi evaluate conform grilelor de evaluare tehnico-financiară, punctându-se, în funcție de program, domeniile de activitate, situația financiară a societății și contribuția la obiectivele programului.

Consultanță

Vă putem ajuta cu proiecte realiste ce pot fi implementate ușor, în conformitate cu obiectivele și prevederile programului de finanțare.

Pentru analiză preliminară și identificarea programul de finanțare potrivit pentru investiția dorită vă rugăm să ne descrieți pe scurt investiția pe care o doriți.


Investiție dorită:

Calandrinon Consult Srl

Activități de consultanță pentru afaceri și management
RO34372467
J5/591/2015

Pe baza datelor din formular vă putem oferi un calcul preliminar al punctajului, asumările impuse prin proiect și o prezentare a programului de finanțare.

Programe Regionale 2023

Dintr-un număr de 315 apeluri de proiecte 245 se vor lansa în 2023 începând cu trimestrul al 3. Regăsiți în continuare regiunile de dezvoltare și programele de finanțare nerambursabilă propuse pentru IMM-uri.

Share

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email
Skype
Programe regionale de finanțare nerambursabilă 2023
Programe regionale de finanțare nerambursabilă 2023

Lasă un comentariu

ACCESEAZĂ